Gamereviews9
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een scooter leasen of kopen?

Een scooter leasen of een scooter kopen, een wereld van verschil. Het kopen van een scooter kan flink in de financiële papieren gaan zitten. Het is niet voor iedereen weggelegd een (nieuwe) scooter contant te kunnen kopen. Toch is het bezitten van een eigen scooter een droom die velen, vooral jongeren, hebben.

Leasen maakt sneller van een droom werkelijkheid

Om die droom toch voor zoveel mogelijk mensen waar te kunnen maken, kun je nu bij Polderscooter een scooter leasen. Ongeacht welk merk je voorkeur heeft en of het nu een brom-, snor- of elektrische scooter betreft, eindelijk kun je je droom in vervulling zien gaan. Al vanaf slechts 10 euro per maand! Het is zelfs mogelijk om de gewenste accessoires mee te financieren. Denk bijvoorbeeld aan accessoires als een helm, valbeugels, alarm of smartphonehouder. Misschien heb je wel al stiekem een idee hoe jouw droomscooter eruit moet zien.

Wat is leasen nu precies?

Leasen is ongeveer gelijk aan het kopen van een scooter. Je wordt direct eigenaar, maar betaalt in gelijke maandelijkse termijnen die je vooraf met de leasemaatschappij bespreekt en vastlegt. Het bedrag van de termijn blijft ongewijzigd voor de duur van het leasecontract. Anders dan bij het kopen van een scooter. Als je een scooter koopt, doe je dat meestal met spaargeld. Dat betekent dat je ook direct eigenaar bent van de scooter, maar tevens je zuurverdiende centjes in één klap kwijt bent. Weg buffertje voor onvoorziene uitgaven. Door je scooter te leasen blijf je liquide en kun je je spaargeld aan andere projecten besteden. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het leasen van een scooter. De medewerkers van Polderscooter leggen het u graag uit als u daar behoefte aan heeft.

Voordelen leasen

Het voordeel van leasing is dat u minder geld nodig heeft, de maandelijkse vaste kosten kent en geen risico draagt. Je bepaalt zelf de hoogte van de maandelijkse termijnen door te kiezen voor 1 tot 5 jaar leasen. Hoe korter de duur van het leasecontract, hoe hoger de maandelijkse termijnen. Je betaalt alleen over het openstaande bedrag rente. En heb je eens een financiële meevaller, dan mag je die gebruiken om extra af te lossen. Daar zijn dat geen extra kosten aan verbonden.