Gamereviews9
Image default
Business / Transportation and Logistics

Shortlease Autoverhuur Amsterdam

Wij komen ondernemers graag tegemoet met onze shortlease auto’s

Het komt steeds vaker voor dat we een auto nodig hebben voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een nieuwe klus die u binnen heeft gehaald of als startende ondernemer op pad wilt gaan. Echter zijn dit vaak momenten, waar u niet direct vast wilt zitten aan contracten, vaste maandelijkse kosten, zoals wegenbelasting en verzekeringen. Daarom bieden we bij Autoverhuur Amsterdam de optie aan om onze auto’s te huren voor een langere periode. Shortlease. Zo geniet u van de vrijheid van het bezitten van een auto, maar hoeft u zich niet druk te maken over alle vaste kosten en lasten die het zich meebrengt.
BijAutoverhuur Amsterdamhebben we diverse auto’s ter beschikking voor u. Onze auto’s zijn verdeeld onder diverse klasse, zodat u altijd de geschikte auto heeft voor uw bestemming. U kunt een auto huren (shortlease) bij Amcar Autoverhuur vanaf 30 dagen tot 12 maanden. We gaan graag met u in gesprek over de gewenste huurperiode en de meest geschikte auto voor uw onderneming.

Shortlease

Een auto of bestelbus nodig voor een langere periode? Huur dan een van onze auto’s en bestelbussen voor een langere termijn. Of u nu voor een lange reis op pad wilt gaan of als zzp’er op zoek bent naar een auto waarmee u klanten kunt bezoeken, bij Amcar Autoverhuur Amsterdam staat er altijd de juiste auto voor uw klaar voor uw gewenste termijn van verhuur.

Bij een auto huren voor een korte termijn hoort ook de juiste service. Bij Amcar Autoverhuur Amsterdam denken we daarom graag met u mee. Ben je op zoek naar een bepaald merk? Of wilt u graag weten welke auto het beste geschikt is voor uw dagje uit of weekendje weg? Wat uw vraag ook is, onze mensen staan altijd voor u klaar voor het beantwoorden van uw vraag. Zodat u met een gerust hart op pad kan gaan met uw auto.

Wilt u een auto huren voor een korter termijn dan 30 dagen? Kijk dan eens bij onze auto’s huren voor een kort termijn. Hier kunt u gebruik maken van dezelfde flexibiliteit en lage prijs die u van ons gewend bent.

Bij Amcar Autoverhuur Amsterdam zijn we transparant en duidelijk over onze voorwaarden wanneer u een auto wilt huren voor de langere termijn. Zodat u achteraf niet zit met onverwachte kosten.

Voordelen shortlease

  • Geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering en contracten
  • De vrijheid van een auto voor de gewenste periode
  • Flexibiliteit in huurtermijn
  • Duidelijk en transparante kosten
  • Altijd de juiste auto ter beschikking voor uw doeleinde
https://autoverhuur.amsterdam/shortlease/