Waarom LED E27 LED Lampen gebruiken?

Gamereviews9

Ben je al overgeschakeld op LED lampen of gebruik nog de oude gloeidraad? Als je twijfelt om over te stappen geven we je hier een aantal redenen om die oude stroomverslinders eindelijk de deur uit te doen!

1. Standaard fitting

LED lampen goedkoop maken gebruik van de standaard fitting zoals die in de meeste armaturen gebruikt worden. Dat is handig want je hoeft alleen de lampjes te vervangen, niet de complete verlichting. De grote fitting lampen kun je direct vervangen met LED E27 lampen.

2. Meer vormen, meer keuze

Bij LED lampen ben je niet beperkt tot een standaard LED E27 bolvormige lamp. Elk type fitting heeft meerdere soorten waaronder verschillende vormen, afwijkende omvang en diverse kleuren. Zolang je goed let op de aanduiding van de fitting zoals een LED E27 voor grote fittingen kun je precies de juiste lamp kiezen voor elke situatie.

3. Vervangen is niet vaak nodig

Oude lampen vallen regelmatig uit, bij LED lampen is de levensduur vele malen langer. Omdat lampen vaak op onhandige plaatsen hangen is dat een zeer praktisch voordeel.

4. Energie sparen met LED lampen

UIteindelijk is een belangrijke reden om te kiezen voor LED lampen het lage stroomverbruik. De LED E27 lamp kan alle lampen met grote fitting in huis vervangen, zo bespaar je flink op de energiekosten. Een LED lamp verbruikt ongeveer 15% van de energie die een standaard gloeilamp verbruikt.

Je ziet het, er zijn veel redenen om te kiezen voor LED lampen. Voor elke woning of op kantoor is LED verlichting de juiste keuze.

https://www.leds-depot.be/