Gamereviews9
Image default
Business / Transportation and Logistics

HP PageWide printer

De HP PageWide printer staat bekend om het in één keer printen van de volledige breedte van een pagina. Deze print kan wel tot een meter breed worden. Deze type printers worden vaak gebruikt om grotere formaten te printen voor verschillende branches – denk bijvoorbeeld aan overheid, bouw en industrie, archieven en bibliotheken en grafische bedrijven. Repromat heeft al ruim veertig jaren ervaring in het leveren van (grootformaat) printers en scanners. Heeft u een probleem op gebied van hardware en software? Bel Repromat dan voor persoonlijk advies.

HP PageWide printer en andere producten

De HP PageWide printer is één van de grootformaat printers van Repromat. Dit type printers kunnen grotere formaten printen dan de ‘normale’ printer. Er zijn verschillende pagewide printers met elk zijn eigen specialiteit. Sommige kunnen printen met een snelheid van 4 A0/A1 prints per minuut. Repromat heeft ook in hun assortiment andere soorten grootformaat printers. Denk bijvoorbeeld aan de Designjet Z6800 60. Deze Designjet is de snelste productieprinter die er bestaat. Ook kunt u kiezen voor combinaties tussen grootformaat printers en scanners. Deze worden op elkaar afgestemd zodat u uw print- en scanoplossingen op één plek heeft.

Wilt u meer informatie over de grootformaat printers van Repromat? Laat u zich dan adviseren. Neem contact op via het telefoonnummer dat u bovenaan de site kunt vinden of stuur een e-mail naar het e-mailadres. Ook kunt u de showroom bezoeken om ideeën op te doen over welke printers of scanners er precies zijn. Deze showroom is gevestigd in De Meern.

Repromat

Repromat heeft al ruim veertig jaar ervaring in grootformaat print- en scanoplossingen. Op het hoofdkantoor in de Meern vindt u een hecht team dat u graag helpt bij het beantwoorden van uw vragen. Ook kunt u op afspraak langskomen bij de showroom in de Meern. De professionals van Repromat werken al ruim vijfentwintig tot dertig jaar en geven prioriteit aan betrokkenheid, kennis en ervaring bij het helpen van klanten. Al het contact met Repromat is persoonlijk zodat u precies weet wie u aan de lijn heeft. Op die manier kunnen de vragen het beste beantwoord en problemen snel opgelost.