Gamereviews9
Image default
Business / Transportation and Logistics

Lamelparket

Bent u net verhuist en op zoek naar een mooi en goedkoop lamelparket voor in uw nieuwe huis? Of misschien bent u uw oude huis wel zat en wilt u een keertje iets nieuws proberen voor in de woonkamer.
Bij ons kunt u prima terecht voor een mooi lamelparket voor in uw woning. Wat de reden ook is dat u een lamelparket wil, bij ons is het mogelijk.
Lamelparket is hét vloertype van deze tijd. Het is een vloertype wat steeds populairder wordt. Dat is ook wel te begrijpen gezien het feit dat het een heel stevig gebouwd materiaal is en het tevens geschikt is voor vloerverwarming. Het is gewoon een hele mooie efficiënte vloer, wat dan ook de reden is waarom het steeds populairder wordt.

Soorten lamelparket

Bij ons kunt u terecht voor twee soorten lamelparket. U kunt terecht voor het budget lamelparket van 14 mm dik tot een breedte van 21 cm. Of u kunt terecht voor het multiplank lamelparket. Dit parket is 19 mm dik tot een breedte van wel 35 cm. Wij hebben het allemaal voor u in de aanbieding.
Het multiplank lamelparket is van een iets hogere kwaliteit dan het budget lamelparket, maar het budget lamelparket doet hier zeker niet aan onder!

Maar wat is lamelparket nou eigenlijk precies? Lamelparket is een verzamelnaam voor eigenlijk een toplaag met iets daaronder. Hetgeen wat eronder zit, maakt het verschil in prijs en kwaliteit.
Er bestaat bijvoorbeeld een lamelparket dat is opgebouwd uit een middenlaag met houten latjes met aan de bovenkant een houten toplaag en aan de onderzijde een veneer om het geheel recht te houden. Dit voldoet prima als vloer in uw huis.

Mocht u echter toch iets betere kwaliteit willen en iets duurder willen gaan, dan kunt u kiezen voor de multiplank als lamelparket. Dit pakket bestaat uit een houten toplaag, met daaronder multiplex. Het werken met multiplex zorgt ervoor dat de lamelparketvloer op een ander kwaliteitsniveau komt dan het werken met houten latjes. Multiplex is stabieler als het gaat om het vervormen van uw lamelparketvloer.

Hoe kiest u nu uw lamelparketvloer?

We begrijpen natuurlijk dat het erg lastig voor u is om een goede lamelparketvloer te kiezen die geheel naar uw smaak is. U heeft hierboven kunnen lezen wat het voordeel is van beiden soorten lamelparket. Het budget lamelparket is vriendelijker voor de portemonnee en voldoet prima als vloer. Mocht u nu toch iets duurder willen gaan en een iets betere kwaliteit willen hebben, dan kunt u gaan voor het multiplex lamelparket.

Op onze website, maar ook in een van onze showrooms kunt u verschillende lamelparketvloeren bekijken, om uit te zoeken welke vloer naar uw wens is.

Nog nooit een lamelparketvloer gelegd?

Heeft u eindelijk de keuze gemaakt welke lamelparketvloer u graag wilt hebben? Dan kunt u beginnen met het leggen van uw lamelparketvloer. Maakt u zich hierover geen zorgen. Op onze website is een eenvoudige handleiding terug te vinden over het leggen van een lamelparketvloer. Hierin staat duidelijk uitgelegd hoe u de vloer moet leggen. Zo kan er niks meer mis gaan!

Mocht er toch iets niet lukken of heeft u vragen over de verschillende lamelparketvloeren, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de chat op onze website www.baxhouthandel.nl of door ons te bellen. Wij helpen u dan graag verder.