Gamereviews9
Image default
Business / Transportation and Logistics

Touringcar huren voor een schoolreisje

Een touringcar huren van Noot, zorgt ervoor dat het door u geplande schoolreisje naar bijvoorbeeld een museum, een historische stad of een recreatiepark een succes wordt. Of misschien een schoolverlaterskamp ergens in het land? De professionals van Noot halen u direct bij de school op en brengen u naar de door u gewenste bestemming. Heeft u een bus ter plaatse nodig, wilt u een tussenstop maken om eventueel andere reizigers aan boord te laten gaan, of heeft u grotere hoeveelheden bagage? Zij ondersteunen u bij al uw plannen. Als er tijdens de voorbereidingsfase wijzigingen nodig zijn, kunt u telefonisch contact met hen opnemen zodat u snel geholpen wordt met alle vragen en verzoeken.

Touringcar huren een geweldige manier van reizen voor grote groepen

Voor schoolreizen is het touringcar huren een geweldige en vooral goedkope manier van reizen. Sinds de oprichting, 40 jaar geleden, bieden de professionals van Noot veilige, comfortabele en betaalbare busreizen naar talrijke plekken aan binnen Nederland. De voordelen zijn duidelijk: in de bus zijn alle kinderen veilig en hebben ze een goed overzicht! Leerkrachten en andere reisgenoten hebben de mogelijkheid om informatie aan te kondigen over de reist en de reisbestemming. Elk jaar vervoeren ze honderden schoolklassen en jeugdgroepen door heel Nederland.

Energiezuinig

Daarnaast bieden de touringcars van Noot een goede verkeersveiligheid en hebben ze energiebesparende maatregelen getroffen wat betreft het vervoer. De directie van Noot besteedt speciale aandacht aan het milieu. Sinds 2015 is de totale reductie van de CO2 uitstoot verminderd met 85%. Met maar liefst 60 elektrische voertuigen die op zelf opgewekte stroom zullen rijden via een zonnepanelenpark van maar liefst 8000 m2, hopen ze een forse positieve bijdrage te leven aan het milieu.

Veiligheid staat voorop

De veiligheid van alle leerlingen en de functionaliteit van de bussen voor een comfortabele aankomst en vertrek zijn voor hen van groot belang. Om deze redenen bouwen ze meer tijd in de routeplanning in en besteden ze bijzondere aandacht aan getraind en kindvriendelijk bus personeel. Alle bussen worden zorgvuldig gecontroleerd bij elk vertrek, ongeacht of u een eendaagse schoolreis of een meerdaagse schoolreis heeft geplant.

Related Posts

Hoe ga je ontspannen het examen in bij Rijschool Den Haag?

Kettingslot kopen online

admin

HP PageWide printer