Gamereviews9
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vacature vinden

Je kan bij OTTO Work Force gemakkelijk vacatures vinden. Zo kan je werk zoeken in Nederland en het buitenland. Het is hierbij niet van belang waar je vandaan komt wij regelen alles voor je wanneer je ergens komt werken. Wat wel belangrijk is is dat je over ambitie beschikt en dat je respect hebt voor anderen. Je zal moeten kunnen omgaan met andere mensen waaronder jouw collega’s en klanten. Verder is het belangrijk dat je goed bent in het vak dat je wilt gaan doen. Daarom hoef je bij ons niet te solliciteren als je goed bent. Je kan na een kort proces snel aan het werk.

Door een vacature te vinden en vervolgens bij ons te komen werken krijg je van ons kwaliteit dienstverlening. Er is dus geen reden om niet bij ons te komen werken. Wordt voorman en geef leiding, werk als orderpicker of als magazijnmedewerker. Wat het ook is dat je zoekt je kan hier jouw vacature vinden.

Werk zoeken

Als je werk zoekt vind je jouw vacature hier. Je kan aan de slag gaan als magazijnmedewerker waarbij je bestellingen klaarlegt. Je kan dat parttime doen of fulltime. Je kan ook aan de slag als orderpicker op een EPT, wat een elektrische step is. Je krijgt dan een headset op waarbij je de bestelling stapsgewijs te horen krijgt. Je wordt dan naar het juiste pad of stelling gestuurd en krijg je te horen in welk vak de producten liggen. Vervolgens wordt doorgegeven wat de aantallen zijn. Zo kan je een order zelfstandig samenstellen. Ook is het mogelijk om te werken bij een supermarkt waarbij je de bestellingen klaarzet van klanten. Dergelijke vacatures vind je hier.

Onze diensten

Ook krijg je bij onze vacature de beste diensten. Je wordt op tijd uitbetaald en er zal huisvesting voor je worden geregeld op het moment dat je naar het buitenland gaat om daar te werken. Ook zal het vervoer door ons gedaan worden indien je daar niet over beschikt. Schrijf je om die reden bij ons in en meldt je aan voor een vacature.

 

https://www.ottoworkforce.nl/